Vaše rady a tipy > Jedlá a nápoje

Svieža tvarohová torta zdobená lesnými plodmi HARIBO

napísal/a , počet videní: 530

Vyhýbate sa pečeniu toriet, pretože ich príprava vám zaberie pol dňa? Zabudnite na zdĺhavé postávanie pri sporáku a vyskúšajte recept, pri ktorom môžete upustiť uzdu vašej kreativity. Zapojte do tvorenia i deti a vybláznite sa s nepečeným tvarohovým dezertom, ktorý vás v horúcich dňoch príjemne schladí.

Potrebujeme
300 gčokoládových sušienok
250 g masla
600 gtvarohu vo vaničke
100 gbielej čokolády
250 gčokoládovej polevy (alebo kvalitnej čokolády na rozpustenie)
1 bal. HARIBO Berries
1 bal.HARIBO Primavera
1 porcií 45 min minút prípravy

Postup

Rozpusťte 50 g masla a medzitým rozmixujte sušienky.

Zmiešajte sušienkovú zmes s horúcim maslom, vytvarujte na dne tortovej formy korpus a nechajte stuhnúť v chladničke.

V miske rozmiešajte tvaroh s rozpusteným zvyškom masla a bielou čokoládou. Krém rozotrite na pripravený sušienkový základ.Akonáhle začne tvaroh tuhnúť, rozpustite polevu, poprípade čokoládu a tortu ňou polejte.



Pred servírovaním ozdobte dezert cukríkmi HARIBO Berries a Primavera




Komentáre