Vaše rady a tipy > Jedlá a nápoje

Rýchla trepaná torta

napísal/a , počet videní: 10868

Potrebujeme
2 ksšľahačková smotana, 250ml
2 ksmandarinky, malé konzervy
2 ksOlé - krémové prášky
1 kspiškóty alebo tortový korpus
12 porcií 15 minút prípravy

Postup

Do tortovej formy si poukladáme piškóty, a pokvapkáme ich ovocným sirupom. Môžeme dať aj korpus.

Do dózy si dáme šľahačky, obidva kompóty aj zo šťavou a obidva prášky. Dózu dobre zatvoríme a trepeme asi 2-3 minúty.

Na piškóty natrieme trochu krému, uložíme druhú vrstvu piškót a navrch dáme zvyšok krému. Tortu odložíme do chladničky asi na 5 hodín.

Pred podávaním môžeme posypať strúhanou čokoládou.




Komentáre