Vaše rady a tipy > Jedlá a nápoje

Zabaľované slivky a ďatle v slaninke

napísal/a , počet videní: 3534

Výborné jednohubky na párty.

Potrebujeme
20 ksnarezanej prerastenej slaniny
1 sáčoksušené slivky
1 sáčoksušené ďatle
4 porcií 30 minút prípravy 15 minút varenia / pečenia

Postup

Sušené slivky a ďatle obalíme v slaninke. Aby sa nerozmotali, ruličky prepichneme špáradlom.

Necháme aspoň 30 min postáť, aby sa chuť a vôňa slaninky dostala do sušeného ovocia.

Na suchej panvici opečieme ruličky pekne do zlatohneda. Nie je potrebné dávať žiadny olej.

Môžeme podávať teplé aj studené s nejakým dresingom.
Dobrú chuť!




Komentáre